torstaina, helmikuuta 02, 2012

Stailaustuloksia!

Edellisessä postauksessa aloitettu stailausvertailu on tuottanut tulosta, ja nyt on aika arvioida tuloksia. Arviossani käytän kriteereinä seuraavia: toimitusaika, asun hinta, asiakkaan toiveiden huomioiminen, ostettujen tuotteiden määrä, portfolio, asun kokonaisuus ja luovuus. Eli paljon on kriteerejä. Katsotaanpas miten tytöt selvisivät. Loppuun palkitsen jokaisesta kategoriasta voittajan.

Lähetin pyynnöt neideille 31.01.2012 klo 04.00

Urakeskuksen 5. sijalta löytyy kkenddra

1. Toimitusaika
Kkenddra tarjosi toimitusta toisiksi nopeiten, tarkalleen 31.01. klo 23.09, eli saman päivän aikana.

2. Asun hinta
Kkenddran asulle tuli hintaa 19 Stardollaria ja 148 Starkolikkoa, eli noin 34 Stardollaria. Näin ollen hänen asunsa oli toisiksi kallein.

3. Asiakkaan toiveiden huomioiminen + kokonaisuus + luovuus
Pyysin klassista asua, ja mielestäni asu täyttään toiveen kohtalaisesti. Asu on tekijänsä näköinen, mutta ehkä hieman liian modernisoitu. Vilkkuva napa on ainaki tässä asussa tyylimoka. Shortisit ja paita ovat hienoja vaatteita, mutta yhdessä ne eivät vain toimi. Ihan aidan matalimmasta kohdasta ei kuitenkaan ole menty, vaikka väriksi onkin valittu musta. Asusteet korostavat klassisuutta, ja shortsit tuovat kivaa piristystä. Kokonaisuutena asu ei säväytä, muttei ole täysi katastrofikaan. Numeroarvosanaksi annan 6

4. Ostetut tuotteet
Laukku ja hattu löytyvät jo, eli 2. (Varsinaisesti ostettuja tuotteita 0)

5. Portfolio + Styling studio
Kkenddran portfoliosta löytyy tällä hetkellä 25 stailausta. Linja on tummampuhuva ja pääsääntöisesti klassinen. Itse Styling studio on kaunis, hyvin yksinkertainen mutta näyttävä. 


Urakeskuksen 4. sijalta löytyy ihq_niisku, joka ei toimittanut stailausta 3 päivän kuluessa, joten jätämme hänet ainakin toistaiseksi pois vertailusta.. 


Päivitys 02.02.2012 klo: 21:41 \\ Ihq_niisku sai viimein stailauksen tehtyä, pistetäämpä arviota!


1. Toimitusaika
ihq_niisku oli, hitain eli kolmen päivää kesti

2. Asun hinta
Hintaa asulle tuli 39 Stardollaria ja 287 Starkolikkoa, eli n. 66 Stardollaria

3. Asiakkaan toiveiden huomioiminen + kokonaisuus + luovuus
Klassinen asu oli hakusessa, ja väittäisin että tässä asussa on poikettu eniten aiheesta. Nahkatakki oli hieman outo, kaukana klassisesta. Pikkumusta olisi ollut hyvä idea, valitettavasti mukaan oltiin sotkettu omituinen hame joka ei sopinut oikeastaan mihinkään. Kengät olivat nätit, samoin laukku. Arvosanaksi annan 6

4. Ostetut tuotteet
Hankintaan menee 2 tuotetta, eli laukku ja kengät

5. Portfolio + Styling studio
Tässä portfoliossa  määrä korvaa laadun, eli jälleen löytyy kengät+mekko yhdistelmiä. Styling studio on ilmeisesti kesken, mutta se vaikuttaa lupaavalta.

Urakeskuksen 3. sijalta löytyy emde95

1. Toimitusaika
Emde95:sen toimitusaika oli nopein, ja hänen stailauksensa toimitettiin 31.01.2012 klo: 14:41. 

2. Asun hinta
Asulle tuli hintaa 60 Stardollaria ja 190 Starkolikkoa, eli 79 Stardollaria tehden asusta kalleimman.

3. Asiakkaan toiveiden huomioiminen + kokonaisuus + luovuus
Asu edusti klassista tyyliä kohtalaisesti, vaikkakin sitä oltiin koristettu hieman kyseenalaisin keinoin. Muuten kauniin puuterinväriseen asuun oltiin sotkettu asuun sopimaton kaulahuivi ja hattu. Varsinkin huivi herätti hieman kyseenalaista huomiota, ja kokonaisuus kärsi hieman. Kokonaan värimaailmaltaan poikkeava huivi olisi sopinut paremmin (pinkki?) Toinen pieni moka oli kahdet kengät päällekkäin. Olikohan tämä tarkoituksenmukaista vai vahinko? Hieman hölmöhkön se kuitenkin oli, joten toiset olisin jättänyt pois. (Jos kyseessä vahinko niin tarkkuutta!) Tämä toi vaikutelman että asussa oli hieman liikaa yritystä. Mekko oli kaunis, alusmekko oli hieno keksintö! Myös takki sopi kivasti, ja asu toimii myös ilman sitä. Kokonaisuudesta numeroarvosanaksi annan 7

4. Ostetut tuotteet
Itseltä löytyy hattu entuudestaan, joten laskemme sen yhdeksi. 

5. Portfolio + Styling studio
Emde95:sen portfoliosta löytyy 56 stailausta, eli se on hyvin kattava. Itse studio on kohtalainen, idea on vielä hieman hakusessa.


Urakeskuksen 2. sijalta löytyy Meude

1. Toimitusaika
Meuden asu oli valmis kolmantena, 31.01.2012 klo 23:42

2. Asun hinta
Meuden stailaamalle asulle tuli hintaa 60 Stardollaria

3. Asiakkaan toiveiden huomioiminen + kokonaisuus + luovuus
Asu oli kaunis ja tekijänsä näköinen kuitenkin täyttäen asiakkaan toiveet. Värimaailma on hyvin toteutettu, ja jopa asiakkaan omat somisteet on otettu huomioon. Kengät sopivat asuun, mutta eivät ehkä ole se klassisin -tai kaunein vaihtoehto. Sukat ovat hieman kaksipiippuinen juttu - toisaalta ne tekevät asusta hieman viettelevämmän ja tekijänsä näköisen, kun taas toisaalta asu olisi voinut olla hieman perinteisempi sukkahousujen kanssa. Yläosan mekko+kaulakoru toimii loistavasti. Jokin pieni lisä asusta jää puuttumaan, sillä pikaisella vilkaisulla asu näyttää hieman keskeneräiseltä. En itsekään osaa sanoa mikä se on. Kokonaisarvosana 9

4. Ostetut tuotteet
Hankintaan menee 3 tuotetta, eli laukku, mekko ja kaulakoru. (Lupaan ostaa ne Meuden kautta!)

5. Portfolio + Styling studio
Portfoliosta löytyy 78 Stailausta, ja sieltä löytyy kerrassaan upeita asuja. Muutamat näyttävät hieman hutaistuilta, mutta suurin osa ehdottomasti näyttäviä. Itse Studio on kerrassan upea, ja aivan käyttäjänsä näköinen. Huolellisuus paistaa! 


Urakeskuksen 1. sijalta löytyy Neitipoppis195

1. Toimitusaika
Pyyntö saatiin läpi vasta 01.02.2012, ja stailaus toimitettiin saman päivän aikana.

2. Asun hinta
Hintaa asulle tuli 94 Stardollaria, ja asu oli näin ollen kallein stailaus.

3. Asiakkaan toiveiden huomioiminen + kokonaisuus + luovuus
Mekoksi oltiin valittu PPQn pikkumusta, johon oltiin tehty pitsinen vyö. Asu oli kohtalainen, mutta pitsivyö ei toimi roikkuvan yläosan kanssa. Asu oli oikeastaan PPQn mainos, sillä ainoastaan laukku oltiin valittu eri mallistosta. Tuntuu, ettei asuun oltu juurikaan panostettu. Arvosanaksi annan 6: vaikka vaatteet ovat kauniita, ne menevät ikäänkuin hukkaan tässä stailauksessa.

4. Ostetut tuotteet
Omistin jo valmiiksi kaikki.

5. Portfolio + Styling studio
Portfolio oli vaisu, stailatut asut ovat pahimmillaan vain mekko + kengät luokkaa. Itse Styling Studio on täytetty käyttäjän National Covergirlpokaaleilla, ja mieleen tulee vain egonjatke - onko kysymys nyt kiinnostuksesta stailauksiin vai pelkästä maineen kasvattamisesta..?Lopuksi jäämme jokaisesta kategoriasta onnistuneimman tittelin

  • Nopein toimitusaika: Emde95
  • Edullisin asu: kkenddra
  • Paras kokonaisuus: Meude
  • Eniten hankintaan menneitä/hankittuja tuotteita: Neitipoppis195
  • Paras Styling Studio: Meude
  • Paras Portfolio: Meude
Parhaiden stailaajien joukosta voin siis suositella lämpimästi Meuden stailauksia. Hinta voi tuntua korkealta, mutta iän tuoman varmuuden ja kypsyyden huomaa asuista, eikä puolivalmiita julkaista lainkaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Be polite /// Olethan kiltisti