tiistaina, tammikuuta 31, 2012

Pitkä kirjoitustauko, anteeksi!

Tosiaan tuli hieman pidettyä kirjoitustaukoa, anteeksi!

Vuosi vaihtui, ja elämme nyt vuotta 2012. Ihanaa! Vuosi on alkanut lupaavasti, täytin kokonaiset 20 vuotta. Huh! Kyllä on aikuinen olo.

Hiukset ála Kylie_Angel
Stardolliin 2012 on tuonut runsaasti uusia ominaisuuksia. Näkyvin on varmaan uusi "Suunnittele koru" osuus, joka toimii samaan tapaan kuin Stardesignit yleensäkin. Myös korujen myynti tuli mahdolliseksi. Hieno uudistus!

Toinen näkyvä uudistus on "Urat" välilehti, jossa suunnittelupakkauksen ostaneet voivat tehdä makeovereita käyttäjille. Jokaisesta myydystä tavarasta saa pientä provosiopalkkiota, eli pitemmän päälle kannattava sijoitus. (Ainakin jos jaksat runsaasti suunnitella).

Tänään päätin ottaa projektikseni Suomen suosituimpien stailaajien arvostelun.

Suomen viisi suosituinta stailaajaa 31.01.2012


TOP-LISTA

STAILISTI

STAILATTU

MYYDYT TUOTTEET

1Neitipoppis19518679
2Meude15865
3emde9510747
4ihq_niisku10434
5Kkenddra9030


Valitettavasti ensimmäisenä olevan Stailauslista oli täynnä, joten toistaiseksi joudumme tyytymään sijojen 2-5 suunnittelijoihin. Kaikille stailaajille lähetittiin sama viesti, jossa pyydettiin klassista stailausta. Seuraavassa postauksessani toimitan jokaisen stailauksen kuvat, arviot, ostetut tuotteet ja toimitusajan. Yritän saada itseni hivutettua ensimmäisenkin stailauslistalle..

Uusia vaatteita on myös tullut tasaiseen tahtiin, yllättävinhän oli luonnollisesti Antidoten uusi mallisto! Woah! Mikä parasta, se oli HIENO! Harmikseni myöhästyin alkuryysiksestä, eli lähes puolet haluamistani tavaroista jäi uupumaan. Parempi onni ensikeralla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Be polite /// Olethan kiltisti