keskiviikkona, helmikuuta 08, 2012

Sephoran meikit Stardollissa

Heipä hei ihanaiset, Fiandapie is back!

Tänään muistelemme hieman lisää vanhaa Stardollia ja sen ihmeitä - eli Sephoran meikkejä. Monilta hieman vanhemmilta käyttäjiltä näitä meikkejä löytyy. 
Sephora - alkuperäiseen sarjaan
lisänä jumbostickit

Sephora oli Stardollin ensimmäinen meikkisarja, ja se julkaistiin suurin piirtein samoihin aikoihin kuin DKNY:n kauppa. Alkuperäisestä sarjasta löytyi Eyelinereitä, Kajaleita, huulipunia, kulmakynät (kulmien väriä ei tuohon aikaan pystynyt muuttamaan) 2 erilaista ripsiväriä poskipunia ja puuterimaisia luomivärejä. 

Piakkoin sarja laajeni, ja jumbostickit ja tulivat kuvioihin. Lisäksi värivalikoimat laajenivat runsaasti. Sephora oli edullinen meikkisarja, vaikkakin vaihtuvuus oli pientä.

Sephoralta julkaistiin myös Kat Von D:n oma meikkilinja, jonka meikit olivat huomattavasti synkempiä ja tummempia kuin perussarja. Hinnat olivat hieman korkeammat, ja värit osittain samat, joten sarja jäi monelta ostamatta. Kat Von D sarjassa julkaistiin Stardollin ensimmäinen musta luomiväri - käykäähän vilkaisemassa se vaikkapa minun Styling Studiostani.

Lisenssin loputtua Sephora hävisi ja tilalle tuli Dot. Monet etenkin vanhemmista käyttäjistä jäivät harmittelemaan vähäiseksi jäänyttä ostovimmaa näihin meikkeihin, sillä jos mahdollisuus meikkien myyntiin tulee, kuvissa näet selviä keräilykappaleita..

Olen hieman laiskalla tuulella, enkä jaksa kirjoitella enempiä. Toivottavasti saitte kuitenkin jotain irti!

With love from Winter Wonderland,
Fiandapie

2 kommenttia:

  1. Muistan ton Sephoran ja omistan parit meikit sieltä ja ton Kat Von D Sephoran muistan, mut en tainnu saada sieltä mitää. :D

    iekki9 ♥

    VastaaPoista
  2. Tykkäsin paljon enemmän sephorasta! Harmi etten tuohon aikaan ollut kauheen kiinnostunut meikkaamisesta, joten omistan vain muutaman hassun tuotteen:/

    VastaaPoista

Be polite /// Olethan kiltisti