lauantaina, marraskuuta 26, 2011

valivalivali


Minusta Stardoll on sisällötön.

Ok, nyt liioittelin - sisältöä on pilvin pimein. Mutta sitä kiintoisaa sisältöä - siis come on!
Klubeja ei ole uudistettu lainkaan koko niiden käyttöhistorian aikana, ja niissä on ihan alusta asti ollut samat viat.

Covergirliksi pääsee nykyään jos satut olemaan jossain näkyvässä kilpailussa (MSW) ehdolla tai vaihtoehtoisesti Catwalkin kautta. Pelkillä broadcasteilla saa vain pahan mielen. Sitä systeemiä pitäisi uudistaa - ennen Covergirliksi valittii vain niitä nukkeja jotka sen ansaitsevat - huikea sviitti, upeita vaatteita, luovuutta.. nyt riittää se että tallennat asusi albumiin ja voilá.

Surullisenkuuluisia esimerkkejä on riittämättömiin. I mean come on.. pari sisustettua huonetta jotka on puoliksi tyhjiä?

Minulle Covergirl oli se mihin pyrin Stardollissa - Halusin että kun käyttäjä tulee sviittiini, hän tyrmistyy koska ei ole ikinä nähnyt mitään vastaavaa. Että käyttäjät tulisivat sviittii aina uudelleen koska he haluavat sitä ihailla. Että nimi jäisi päähän. Ja sitä kautta Covergirliksi. Ilman sen kummempaa mainontaa tai vastaavaa.

Sitten pamahdin Catwalkille, seuraavana päivänä Covergirliksi. Ja se oli sitten siinä.

Toki olin iloinen, en sitä väitä, mutta siitä seurasi sellainen Then What... olo. En edes ollut saavuttanut sitä niin kuin olin halunnut!

Joku oli uudistamassa systeemiä niin että joka toinen pv olisi Covergirlinä käyttäjä jolla ei olisi superstaria. Ihan vaatimuksena..

I mean come on.. Luovutaan samantien koko jutusta. Mua turhauttaa tää meno!

Ps. 25 kolikkoa sillä Covergirlillä kuitenki tienasi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Be polite /// Olethan kiltisti