sunnuntaina, marraskuuta 27, 2011

Starbazaarhuijaukset


Starbazaarilta löytyy kaikki myynnistä poistuneet vaatteet joitakin poikkeuksia lukuunottamatta. Esimerkiksi vuoden 2010 joulukalenterivaatteita ei ole mahdollista myydä. Nyt kuitenkin pientä valistusta jokaiselle Bazaarin käyttäjälle.

Heti pari perusasiaa selväksi - se että vaate on DKNY ei tarkoita että se on arvokas. Näyttääkö oheinen kuva tutulta?

Toisekseen, se että tuote on Limited Edition ei tarkoita että sen tarvitsisi maksaa 500 stardollaria.

Väärin väärin väärin!

Kovin moni tuntuu elävän uskossa että "halpa" DKNY-vaate maksaa 50 stardollarin paikkeilla. Tämä on harhaluulo. Esimerkiksi kyseisen kuvan mistään vaatteesta en maksaisi yli 20 Stardollaria. Kuulostaako hassulta? Bazaarilla kahlaaminen on tuskaista hommaa, mutta sillon tällöin niitä oikeasti hyviä löytöjö tulee.

Faktahan on myös että suurin osa DKNY vaatteista on käsittämättömän rumia. Jätä ne suosiolla ostamatta vaikka hintaa olisikin se 10sd. Ei se merkki siitä vaatteesta hienoa saa.

Oikeasti vain pari ensimmäistä DKNY kokoelmaa ovat arvokkaita, ja niiden hinta saattaa kivuta parhaimmillaan 4000 stardollariin. Mustan DKNY kaulahuivin hinnaksi sanoisin äkkiseltään 130sd. Ehdoton maksimi! Oikeasti arvokkaita kaulahuivejakin on olemassa..

Sama juttu Limited Edition vaatteissa. Jos olet maksanut yli tuplat tuotteen alkuperäisestä hinnasta, sinua on huijattu. Tokin jotkin vaatteet tekevät tässäkin poikkeuksen, mutta tusinamekosta ei kannata niin paljoa maksaa.

Nyt järki käteen siellä bazaarilla! Olen kyllästynyt katsomaan sviittejänne ja niiden ylihinnoiteltuja tuotteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Be polite /// Olethan kiltisti