keskiviikkona, marraskuuta 30, 2011

Stardoll hemmottelee minua - toivottavasti koko joulukuun ajan!


Aaah, olipas ihana tulla Stardolliin. Eilen shoppailin Starbazaarilta, ja tein aivan loistavia löytöjä. Löysin mm. Jordachen Sequin tunicin hintaan 13sd, varmasti olisi löytyny edullisemminkin mutta pakko oli napata kun nenän eteen tuli. Jordache on yksi suosikkimerkeistäni kautta aikojen, ja monet kestosuosikit löytyvät kyseiseltä merkiltä. Kiitos siis tämän myyjälle!

Muitakin ihanuuksia toki löytyi, pitkään himoitsemani Mortal Kiss mekko, ja viime kuun Hot Buys toppi (9sdn hintaan). Jos sinulla jää jokin Hot Buy ostamatta, kannattaa ihan suosiolla etsiä etenkin ensimmäisinä päivinä sitä oikein kuumeisesti. Yleensä niitä löytyykin aivan pilkkahintaan ylihinnoiteltujen joukosta. Suosittelen!

Stardollarit palautuivat jälleen kaikkien käyttöön. En ymmärrä mikseivät ne samantien muuttaneet kaikkien Starkolikoita yläkanttiin pyöristettynä Stardollareiksi ja hävittäneet koko starkolikoita. Kerrassaan raivostuttava keksintö.

No, Dollarit tosiaan ovat nyt kaikille! (jee!)

Sitten tulemme tähän suosikkiaiheeseeni. Uudet vaatteet Starplazalla ja Stardollissa noin yleensäkin!

Siis omg! Ensin aivan yllätyksenä Holiday Couturea Chanelin parissa. Siis wau mitä vaatteita! Vähän goottihenkisiä, mutta tummaa ja tyylikästä olenkin toivonut lisäykseksi sateenkaaren väreissä kulkevaan vaatekaappiini. Ehdoton suosikkini oli tämä babydoll tyylinen mekko, jolla hintaa se kiitettävät 34 sd. Vastapainoksi asusteet olivat todella edullisia, 7-15 stardollarin väliltä. Kiitos siis niistä! Asusteiden kulkeutumisessa sviittii oli ainakin nyt ongelmaa, enkä niitä ole vielä nukelleni päässyt pukemaan. Mutta jättehienoja olivat. Ah!

Talvipassi oli todella makee - ne vaatteet oli kerrassaan upeita! Hieman LE - tyyliä? Huulikäsilaukku oli suosikkini, mutta noin yleensäkin ihan himoitsemisen arvoisia vaatteita.

Myös uusimmat Hot Buyssit ovat olleet tosi päteviä, joten joulukuun hotbuyssien kohdalla odotukseni ovat todella korkealla.

Uusin LE kokoelma julkaistaan myös joulukuussa! Ja se on hehkuttamisen arvoinen asia. Tämänkin kokoelman suhteen odotukset ovat korkealla - tummaa ja tyylikästä kaipaisin näiden sateenkaarikokoelmien jälkeen. Dollarit jo kuumottelee taskussa, nähtävästi joudun tilaamaan lisään jos tämä hemmottelu jatkuu. LE spoilereita ei minun blogiin ole tulossa - Meuden Himoshoppaajat blogiin ne ovat tulossa ensitilassa. Tosin muutaman kerran Stardoll on yllättänyt ja mitään spoilereita ei edes ole ollut! Yaiks..

Myös Stardollin perinteinen joulukalenteri julkaistaan 1.12 (tietenkin). Sitä malttamattomana odotellessa. Viimeisimmät joulukalenterit ovat olleet laimeita ensimmäisiin verrattuna. Ehkäpä Stardoll jatkaa hemmottelulinjalla ja pistää vaikkapa edullista (10-20sd) couturea tarjolle? Tykkäisin ideasta kovasti.. Ei mitään krääsää, kiitos!

Jopas tuli pitkä postaus. Minä jatkan nyt darrani parantelemista, over&out!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Be polite /// Olethan kiltisti