perjantaina, joulukuuta 20, 2013

Fiandapie is back..

Hyvää huomenta rakkaat seuraajani - olemassa olevat sekä tulevat. Fiandapie on tehnyt paluun tyylikkäämpänä, innostuneempana ja (toivottavasti) aktiivisempana kuin koskaan!

Kokonainen vuosi minulla meni stardolltauolla. Viimeisin postaus on kirjoitettu 14.9.2012, ja paljon on sinä aikana tapahtunut.

Miss Stardoll World on valittu kahteen kertaan. Kummallakaan kerralla voittaja ei ole ollut suomalainen. Tästähän meillä on tie vain ylöspäin, eikö vain? 

Näin uuden aikakauden kunniaksi jätämme vanhat taaksemme. Pettymyksekseni minun on todettava, että osa käyttäjistä joiden kuvittelin yltävän jopa kansainväliseen menestykseen ovat pettäneet minut. Minä kun hölmö kuvittelin että Besoarian tapainen fantasian ystävä voisi kehitellä näistä uusista hiusdesigneistä upeita luomuksia ja nostaa nukkensa kärkeen. Mitä vielä.. On aika etsiä uusia toivoja.

Mutta mitä me oikeastaan tahdomme tunnetuilta käyttäjiltä?

Meude, ihan oikeasti suosittu käyttäjä
1. Esikuvan - Medolliin on laitettu niin aikaa, vaivaa kuin rahaakin. Sviitti on jokaista yksityiskohtaa myöten täydellinen. Moni suosittu käyttäjä ei kuitenkaan tyydy pelkkään sviittiin ja nukenlaittoon. Kaikki osa-alueet on handlattava. Suositun käyttäjän onkin saatava Medoll-imperiuminsa niin vakuuttavaksi, että jokainen meistä rivikäyttäjistä haluaisi hänen sviittinsä. Ja palkintonsa.

2. Kateus - Faktahan on se että kun yhdellä on kaikki mitä sinä haluaisit, herää kateus. Kauneimmat, harvinaisimmat ja kalleimmat mekot, suosituimmat klubit ja enempi vaatteita kuin mitä on mahdollista käyttää! 

3. Sympatiaa - olemme kaikki kuitenkin aloittaneet samasta pisteestä. Jos suosittu käyttäjä kannustaa, jakaa omaa tarinaansa ja persoonansa, se antaa meille kaikille toivoa pystyä samaan.

Mutta miksi me tahdomme olla suosittuja? Mikä tekee käyttäjästä suositun, ihaillun ja kateuden kohteen. Taidamme kaikki tietää ainakin osan totuudesta - raha. Mutta nyt newsflash! Se ei yksistään riitä. Suosittu käyttäjä tarvitsee uniikin lähestymistavan nukkeensa. Onko se sitten signature face, ever changing style, vaiko signature suite? Vai pelkkä persoona? Luova tyyli suunnitella vaatteita ja hiuksia? Believe me, its the persona that makes you successful. 


2 kommenttia:

  1. Oot huippu kirjottaa! Ihan eri tasoo ko muut suomibloggaajat!!ootan innolla jatkoo

    VastaaPoista
  2. Mistä Meude on saanut scuban?

    VastaaPoista

Be polite /// Olethan kiltisti