tiistaina, helmikuuta 17, 2015

Strike A Pose

Strike A Pose blew our minds! The store that many had been waiting for was here. And it was amazing! Our beloved Stardoll's could finally pose. It was limited, and it sold out fast. So far three collections have been released and each time it gets better and better. Let's take a look at the collections so far.

///

Strike A Pose räjäytti tajuntamme! Kauppa jota moni oli odottanut oli julkaistu. Ja se oli mahtava. Meidän rakkaat Stardollit pystyivät viimeinkin poseeraamaan. Kokoelmaa oli rajallinen määrä myynnissä, ja se myytiin loppuun nopeasti. Tähän mennessä Strike a posesta on julkaistu kolme kokoelmaa, ja joka kerta se onnistuu parantamaan edellisestä. Vilkaistaampa tähän mennessä julkaistuja kokoelmia.
1st collection
///
1. kokoelma

2nd collection
///
2. kokoelma

3rd collection
///
3. kokoelma
1 kommentti:

  1. Moikka Fiandapie! sun kirjoituksia on tosi kiva lukea, mutta näissä uusissa vähän ärsyttää kun samat toistot englanniksi... oletko harkinnut että voisit tehdä toisen blogin joka on englanniksi ja tää toinene olis suomeksi.. niin ei sitten olisi näin sekava.
    Mutta oot paras kirjottaa! Ois kiva jos voisit kirjottaa enemmän. Minä käyn aina tasaisin väli ajoin kattomassa että oletko kirjottanu uutta:D

    VastaaPoista

Be polite /// Olethan kiltisti