maanantaina, joulukuuta 05, 2011

Limited Edition kokoelmat

12. Limited Edition kokoelman kunniaki käymmä tänään läpi vanhoja, jo menneitä kokoelmia ensimmäisestä viimeisimpään. 
Ensimmäinen Limited Edition kokoelma julkaistiin 5. joulukuuta 2008. Kokoelma oli pieni ja se yllätti Stardollin käyttäjät täysin - vaatteita oli rajattu määrä ja niiden hinta huimasi päätä. Näihin aikoihin kukaan ei maksanut uudesta mekosta yli kymmentä stardollaria. Ensimmäisen Limited Edition kokoelman julkaisuun liittyi useita ongelmia. Rajattu myyntimäärä oli Stardollille uusi juttu. Yhdessä vaiheessa kokoelmaan kuuluvaa Studded Motorcycle Jacketia oli jäljellä yli 65 000 kappaletta - ongelma kuitenkin korjattiin ja ylimääräiset nahkatakit vedettiin pois. Myös Stardollarit palautettiin. Kokoelma on itsessään hyvin himoittu, ja yhdestä vaatteesta saa helpostikin maksaa 1000-4000 Stardollaria. Huh huh!Toinen Limited Edition kokoelma julkaistiin Helmikuussa 2009, ja se tunnetaankin ystävänpäiväkokoelmana. Kokoelma erosi ensimmäisestä kokoelmasta suuresti Vaatteista ei tullut mitään suuria keräilykohteita, ja käyttäjät jäivät hieman kylmiksi. Mitään suurempia ongelmia ei julkaisuun liittynyt. Kokoelman must-have vaatteeksi nousi ensimmäisen kuvan 3. vaate LE Cupid Dress. Kolmas kokoelma julkaistiin Toukokuussa 2009. Kokoelma oli kaunis, ja se myikin nopeasti loppuun. Käyttäjät alkoivat kiinnostua kokoelmasta yhä enemmän. Halutuimmaksi vaatteeksi nousi toisen kuvan ensimmäinen mekko Floral Cut Out Dress.Neljäs kokoelma sai käyttäjät sekaisin, ja sitä voidaankin pitää ensimmäisen kokoelman jälkeen halutuimpana. Kokoelman vaatteita oli myynnissä yhtä vaatetta 500 kappaletta. Kokoelma oli tyylikäs, värikäs, johdonmukainen ja ennenkaikkea harvinainen. Halutuimpia vaatteita ovat toisen kuvan ensimmäinen mekko, Sequined Single Shoulder Dress ja kolmannen kuvan ensimmäinen hame, Multi Layer Party Skirt. (Joka muuten kehuttu Stardollin parhaaksi vaatteeksi)


Viides kokoelma on taattua Limited Edition laatua. Hyvin paljon verrattavissa edelliseen kokoelmaan. Hinnat ovat suhteellisen edulliset, ja vaatteita oli huomattavasti enemmän tarjolla. Halutuin vaate on ensimmäisen sivun viimeinen mekko Jolie Frock. 


Kuudes kokoelma oli hienoinen pettymys. Kokoelma on söpö ja nätti, mutta se ei ole niin mieleenpainuva tai erityisen haluttu. Toki poikkeus vahvistaa säännön: kolmannen kuva keskimmäinen Lace Sleeve Spring Coat on yksi halutuimmissa Limited Edition vaatteista. Myös ihmeellisyyksiä mahtuu joukkoon, vilkaiseppa vaikka viimeisen sivun kolmatta asua.. Seitsämäs kokoelma oli erittäin onnistunut! Takit olivat varmaan Limited Editionin parhaimmistoa. Kokoelma ei kuitenkaan ole erityisen haluttu, koska vaatteet muistuttavat hieman liikaa Stardollin normaalivaatteita. Kahdeksas kokoelma herätti niin ihmetystä, kummaksuntaa kuin hyväksyntää. Mekkoja ei juurikaan ole, joka tekee kokoelmasta.. ei huonon mutta ei myöskään kovin haluttua. Mitään erityistä himoittua vaatetta ei ole, mutta paljon hienoja vaatteita kuitenkin löytyy. Hyviä perusvaatteita.Yhdeksäs kokoelma oli mielenkiintoinen, ja se myytiinkin nopasti loppuun. Mitään kovin kummoisia harvinaisuuksia ei joukosta taaskaan löydy. Monilla vanhemmilla käyttäjillä tuli kokoelmasta mieleen DKNY:n Lip Print collection, joka oli jo tuohon aikaan hyvin haluttu. Jälleen keran outouksia ja hieman hienompiakin vaatteita mahtuu mukaan.. ei kuitenkaan mitään Limited Edition normitasoa ylittävää.Limited Edition kymmenes kokoelma herätti ihmetystä ja jopa vihastusta. Vaatteet näyttivät osittain halvoilta, ja kokoelma muistutti enemmän Antidote- ja Monster High (!!!) kokoelmaan kuin Limited Editionia. Hauskoja vaatteitakin löytyy joukosta, ja molemmilla sivuilla esiintyvä seilorihattu LE Logo cap onkin yksi näistä. Yhdestoista kesäkokoelma ihastutti käyttäjiä, ja palautti Limited Editionin loistoonsa hieman heikompien kokoelmien jälkeen. Himotuimpia vaatteita en tähän hätään osaa luetella, sillä vaatteet tulevat vasta nyt myyntiin. Toki joukkoon mahtuu heikompiakin esityksiä - kokoelman yleisilme on kuitenkin luova, tyttömäinen ja hauska. Joulukuun 5. päivä julkaistu kokoelma on nyt 12. Limited Edition kokoelma - 2 vuotiskokoelma! Vaatteet ovat hienoja (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta) ja kokoelman yleisilme on muuttunut täysin. Punainen lanka on ehkä hieman hukassa... ja jotenkin kaupunkimaisema ei vain sovi Limited Editionin tyylisen luksusliikkeen myyntiin? 


1 kommentti:

  1. Aah muistan vielä ton ku vahtasin 24/7 uutta limited editionii ja sit ku se 3 mallisto tuli ni klikkasin itelleni täysillä flower pom pom dressin :D Mulla on se vieläkin

    VastaaPoista

Be polite /// Olethan kiltisti